Zdravím, nemáte náhodou někdo nevyužítý kód od Bookingu na 10% cash back ? Chodí to občas do emailu (mně teda často), ale zrovna když chci kupovat ubytování u kterého se to hodí, tak ho zrovna nemám. Pokud by někdo měl tak můžete poslat do zprávy, budu vám vděčný. Díky   .

Booking 10% cash back

Založil ve fóru Vyhledávače hotelů

Dekuji vyuzito:)

0 Citovat

Už vidím kdo mi to urval před potvrzením rezervace.  Aspoň že jsi to ty ☺️

0 Citovat

Je to občas boj no:))

0 Citovat

přestaňte žebrat, buď někdo kód má a dá ho nebo ne. nesmyslný nový příspěvky

3 Citovat

Wau:))

0 Citovat

Žebráci vole vy všichni!!(Já také) Přestat!!

0 Citovat

A mate někdo ten kód nebo ne.kdyžtak do sz.diky moc

0 Citovat

Kódy mi vůbec nechodí, tak teď jsem vzal ubytko zase přes British Airways s 6 avios za utracenou libru.

0 Citovat

A fakt nemůže nikdo poslat do SZ. Ani ti zde "dlouho sloužící"? Ale chápu, že je jednodušší to písnout jen tak, tady...

0 Citovat

Obvykle posílám do SZ, ale někdy se mi stane, že kód věnuji na poslední chvíli + k tomu zrovna z nějakého důvodu nemám vůbec čas sledovat jestli mi někdo poslal SZ... A tak ho sem dám přímo.

0 Citovat

Já, kdybych nevyužil, tak pošlu jakkoliv. Ale já ho ještě nikdy nedostal :):):)

0 Citovat

Posílají kódy a ještě dostanou vynadáno, že to sem dávají... 😁

5 Citovat

Tak jim nenadávej...

0 Citovat

Njn. Nevděk světem vládne... nedávno jsem poslal do SZ kód jednomu dlouholetému členovi a ten nenapsal ani  dík  po obdržení kódu. To pak člověka trochu přechází chuť na "dobročinnost"...

1 Citovat

Já s radosti příjmu každý kód co mi někdo pošle a kdybych nevyužil tak znám lidí s CL kterým to přepošlu a voucher určitě nepropadně. A umím také děkovat! (a žebrat)

0 Citovat

tady by mělo být jen zveřejnění kódu a děkuju. žebrání patří do centra Prahy!

0 Citovat

Myslím ze bych to nechal na každém z nas. Když ho potrebuju tak se zeptám zda ho někdo ma;)mam pres booking ročně 60-80 noci, proc nevyužít toho ze mam díky tomu rocne tyden bydlení zdarna:)

1 Citovat

bugr napsal(a):

tady by mělo být jen zveřejnění kódu a děkuju. žebrání patří do centra Prahy!

Tak se na toto vlákno prostě nedívej. 

Ty jsi zase spamoval s dotazy na pravidla vstupu do salonku, než by sis vlákno přečetl a našel odpověď. Dokola tam přemýšlel jestli se dostatečně vyspíš a stihneš salonek v SHJ... A pročíst si podmínky loungkey můžeš též. 

5 Citovat

Ahoj, dávám k dispozici 10% na booking. Platí do konce dneška. Rychlejší vyhrává.

EDIT: Voucher věnován

1 Citovat

Ahoj. Kdyby někdo měl volnou slevu 10% budu moc rád za zaslání do PM. Využiji na prodloužený víkend v Jerevanu pro 6 lidí. Díky

EDIT: Děkuji cestovateli Shinoda

0 Citovat

Sultan Mahagon bin Bordo napsal(a):

Tak se na toto vlákno prostě nedívej. 

Ty jsi zase spamoval s dotazy na pravidla vstupu do salonku, než by sis vlákno přečetl a našel odpověď. Dokola tam přemýšlel jestli se dostatečně vyspíš a stihneš salonek v SHJ... A pročíst si podmínky loungkey můžeš též. 

jakože dotaz je spamování? Tak to můžeme zavřít všechny diskuze protože všechno lze asi někde dohledat. Mě šlo o to abych to tu zbytečně nemusel kontrolovat když novým příspěvkem je žebrání.

0 Citovat

ale tohle vlákno je právě na to žebrání

buď sem lidi dávají kódy, nebo nabízejí poslání kódu do SZ, nebo o kódy žebrají, proto to tady je

4 Citovat

@bugr

Dotaz na promo kód ve skupině booking cashback je žebrání?

A zrovna toto vlákno bych nezavíral, protože aktivní kódy nelze dohledat...

Poskoč si...

1 Citovat

Ale dnes by se mi sakra hodil. Poslední den na platbu...

0 Citovat

K tomu "žebrání": pokud mám volný kód, dám ho automaticky sem. A pokud kód nemám, tak ani kdyby zde o něj prosilo 10 lidí, dát ho sem jaksi nemůžu... Předpokládám, že stejně to maji i ostatní, kteří sem kódy dávají. Ale třeba se pletu...

2